De schaduwmakers van zuid holland

Zonweringsbedrijf Bos & van der Vet  is al bijna 60 jaar actief in het leveren en monteren van zonwering en rolluiken.

Ons bedrijf is opgestart in 1960 door Wijnand Van der Vet , en in 1998  overgenomen door Dennis Bos die al wat jaren in het bedrijf werkte als monteur en markiezen assembleur. Wij werken voor zowel de zakelijke als particuliere branche.

Buitenzonwering, rolluiken en meer...

Wij bieden u een breed assortiment met kwalitatief hoogstaande zonweringproducten aan zoals zonneschermen, markiezen, rolluiken, rolhekken, schaarhekken, screens, banieren, shutters, reclameluifels en terrasoverkappingen. Ook voor projectzonwering bent u bij ons aan het juiste adres.
 

wat doen wij voor u...

Door de jarenlange ervaring op zonweringgebied zijn wij in staat voor elke specifieke situatie een geschikte oplossing te bedenken. U kunt van deze zonweringspecialisten dan ook een gedegen en professioneel advies voor uw persoonlijke situatie verwachten.

Voor elk budget een zonwering...

Bos & van der Vet zonwering bied u  een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.Omdat wij een eigen markiezen attelier hebben, is het mogelijk om voor ieder budget passende zonwering aan te bieden.. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de zonwerende mogelijkheden ter plaatse te bekijken. Aan de hand van de situatie en uw persoonlijke wensen stellen wij voor u een aanbod op. Wij zijn een Haags Markiezenbedrijf, maar werken door heel Nederland en Belgie.

Dus tijd te kort,   Wij komen naar U toe !!