Terrasoverkappingen

 


Heroal veranda dak

mySun Cube/ Suncover

 

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een Heroal terrasoverkappingen of een Cube kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer­avond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkappingen bieden u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

De solide constructie van een Piazza of Cube veranda of terrasoverkapping, uit uiterste duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfort waar u jaren lang plezier van zult hebben.

 

bullet  geintegreerde hemelwater afvoer
bullet  Hoge lichtdoorlatendheid
bullet  Hagelwerend - veilig
bullet  Vlamdovend
bullet  2-zijdig UV warmte werend
bullet

 Garantie tegen verwering, verkleuring en hagelschade.

 

De Techniek

Belangrijke voordelen van de toegepaste, Lexan® Thermoclear® PlusLT2UV

Slagvastheid

Lexan® Thermoclear® plaatmaterialen hebben een uitstekende slagvastheid over een temperatuurbereik van –40 °C tot +120 °C, ook na langdurige blootstelling aan weersinvloeden.

Hagelsimulatie

Met het Nederlandse weer wordt de dakbeglazing van uw terrasoverkapping blootgesteld allerlei weersomstandigheden: storm, hagel, wind, sneeuwval en ijsvorming. Ook onder deze omstandigheden is polycarbonaat nagenoeg onbreekbaar en is het in staat temperatuursovergangen, naar zonnig weer, te verdragen zonder te breken of te verbuigen. In een test, die door het Nederlands Onderzoeksinstituut (TNO) is ontwikkeld werden proefstukken van onze dakplaten blootgesteld aan gesimuleerde hagelstenen van diverse afmetingen zonder duidelijk schade op te lopen. Een teststuk van 3,2 x 4,0 m wordt in een metalen frame vastgeklemd, waarna het oppervlak met behulp van een luchtdrukpistool werd beschoten met polyamide ballen van verschillende afmetingen. De diameter van de ballen en hun snelheid werden in de loop van de test gewijzigd. In de praktijk kan hagel met een diameter van 20 mm een eindsnelheid van ca. 75 km/u bereiken; onder dergelijke omstandigheden schieten materialen als glas en acrylaat tekort. Bij inslag op onze dakplaten laat de bal deukjes achter, maar de plaat breekt niet.